top of page

Webinar totaalpakket!
De All-In-One formule

Studio San Marco Village (Cornix)

All-In_One Webinar Package

(1) Studio's

Dankzij onze partners kunnen wij u ook studio's aanbieden waar uw webinar tot stand kan worden gebracht. Gezellige studio's naar wens in te richten. Meubilair, internet, belichting, TV's, monitors enz. 
Studio in promofilmpje:
Cornix studio te Schelle 

IMG_20210129_115048094.jpg

All-In-One Webinar Package

(2) Uitrusting A/V

Professionele camera's, videomixers, opname- en streamapparatuur, mogelijkheid tot aansluiting van externe HDMI en SDI in/ outputs, NDi toepassingen, V-Mix power PC's, V-calls, Dante geluidsnetwerken, draadloze microfoons, enz. enz. State-Of-The-Art materiaal voor een degelijk resultaat. 

IMG_3438.JPG

all-In-One Webinar Package

(3) Technici

Video- licht- en geluidstechnici alsook regisseurs staan ter beschikking voor de ondersteuning van uw evenement. Het zijn mensen met veel ervaring in de televisiewereld en zij zorgen voor een vlekkeloze bediening en technische begeleiding. 

Olivier_Schalbroeck_HPE%20Discover%20Mor

All-In_One Webinar Package

(4) Host / Moderator

Olivier Schalbroeck ! 
Een host uit de duizend, een man met tonnen ervaring en bekendheid in heel Vlaanderen en ver daarbuiten. Een zeer professionele aanpak met de eeuwige glimlach en dit alles doorspekt met een vleugje humor. Olivier heeft ook de unieke gave panelleden en gasten meteen op hun gemak te stellen. Het is voor RGS steeds een eer en een genoegen om met Olivier samen te werken.

folio06-preview.jpg

All-In-One Webinar Package

(5) Decoratie

Via onze decopartners kunnen we ook zorgen dat de studio's volledig naar uw wensen worden ingericht. Het is ook mogelijk om volgens bepaalde thema's te werken zodat dé sfeer wordt gecreëerd die u in gedachten had!

IMG_9018.jpeg

all-In-One Webinar Package

(6) Catering

Uw gasten voorzien van een koffie, een frisdrank, een broodje of zelfs een uitgebreide maaltijd? Het kan allemaal! Uiteraard  steeds volgens de op het moment geldende Coronaregels. 

bottom of page